menu - blank

menu - blank

Smještaj

U samom središtu Požege svoja vrata otvara vam "Villa Maria", mjesto vrhunskog domaćinstva u prekrasnom ambijentu podno Požeške gore. Nastavak je to stoljetne ugostiteljske tradicije u “Slavonskoj Ateni!”, gradu na dvije rijeke, smještenom u kotlini okruženoj sa gorskim vijencem od 5 planina koji je od pamtivijeka središte kulturnoga, političkog i vjerskog života zapadne Slavonije. Rezervirajte svoj smještaj u pansionu “Vila Marija” unaprijed, i doživite Požegu u najboljem izdanju.

Krenite u obilazak “Slavonske Atene” iz samog srca grada, nakon spavanja u ugodnim komfornim sobama opremljenima klima uređajima, satelitskom digitalnom televizijom, internetskim priključcima i svim drugim pogodnostima. Pansion je uvučen od glavne ceste i pošteđen buke i vreve, gotovo kao odvojeni mali svijet odmora i druženja, ali i zabave i vrhunskog ugođaja. Parkiralište za goste je osigurano i naravno besplatno. Posebno je atraktivno za grupe ljudi, kao i za pojedinačne posjete. Pronaći ćete ovdje prijateljsko okruženje, udobne sobe, čistoću i općenito ugodan boravak koji će vam ostati u nezaboravnom sjećanju.

U dvorištu pansiona "Villa Maria" pecalo Vam je na raspolaganju za gurmansku maštu. Zajednička blagavaonica s otvorenim kaminom, pruža Vam mogućnost ugodna druženja uz pjesmu i objede za sve goste. Raspolažemo sa 8 dvokrevetnih soba,I jednim apartmanom, a sve sobe opremljene su kupaonicama, TV prijamnicima, digitalnom satelitskom televizijom, klima uređajima i internetskim priključcima. Priređujemo Vam slavonski doručak, uz obilje domaćih specijaliteta. Ugodnu atmosferu pansiona upotpunjuju slikama ukrašeni zidovi, poznatih hrvatskih slikara.

Dobro došli u Vaš drugi dom!

View the embedded image gallery online at:
https://www.villa-maria.hr/smjestaj.html#sigProGalleria3d0f42c5b9

BT Google Maps